Üdvözöljük a Hárfa Evangéliumi Kiadó Alapítvány honlapján!

Alapítványunk 1991-ben jött létre, ezekkel a célkitűzésekkel:

  1. Felekezeti sajátosságok nélkül a keresztyén életszemlélet és a Jézus Krisztusban nyert örömhír terjesztése. Isten és a Szentírás mélyebb megismertetése.
  2. Az otthon és a család nélkül felnövekvő gyermekek, kallódó fiatalok, a társadalom peremére jutottak segítése, lelki felkarolása.
  3. A társadalmi és az egyéni élet területén egy biblikus szemlélet és gondolkodásmód kialakítása és ennek megfelelő életvitel kialakításának segítése.

Jelenleg az alábbi tevékenységeket folytatjuk.

Zenei hangfelvételek megjelentetése és terjesztése

Saját készítésű műsoros lemezeink megvásárolhatók a keresztény könyvesboltokban, de megrendelhetőek a honlapunkon keresztül is.

Kiadványaink

"Vetés és aratás" c. folyóirat szerkesztése

A folyóirat először 1963-ban jelent meg, akkor még "Új Élet" néven. A "Vetés és aratás" nevet 1968-ban kapta. Immáron 54. éve szolgálja mindenféle életkorú hívő és Istent kereső testvérek megelégedését. Fennállásának több mint fél évszázadnyi ideje alatt sok változáson ment keresztül. A folyóirat szerkesztését alapítványunk munkatársai végzik. Jelenleg is munkálkodunk azon, hogy tartalmában követni tudjuk az idők szeleinek változását. Mindezt úgy igyekszünk megtenni, hogy tudjuk: Isten maga nem változik, mint ahogyan Jézus Krisztusnak hozzánk való szeretete sem.

Tovább a folyóirat oldalára

Az evangélium terjesztése és a hitélet támogatása magyarországi börtönökben

A Magyar Evangéliumi Börtönmisszió munkáját támogatva rendszeresen látogatunk magyarországi börtönöket, ahol a Jézus Krisztusba vetett hitről beszélgetünk a fogvatartottakkal. Ezeken az alkalmakon zenei szolgálatot is végzünk.

Tovább a Magyar Evangéliumi Börtönmisszió oldalára

Evangéliumi tartalmú zenei előadások szervezése és megtartása

Jézus Krisztus örömüzenetét zenei előadás keretén belül elvittük már idősek otthonába, szenvedélybetegek közé, és börtönbe is. Repertoárunk folyamatosan változik, az 1800-as évektől egészen napjainkig született keresztény énekeket és zeneműveket tartalmaz.

A keresztény zene iránt érdeklődők képzése és felkészítése

Nyaranta tábort szervezünk a festői szépségű Dömösön, ahol egy héten keresztül együtt fejlesztjük a zenei tudásunkat. Nemcsak hangszeres gyakorlásokon és énekpróbákon veszünk részt, de zenei témájú előadásokat is hallgatunk.

Tovább az Evangéliumi Zenei Tábor oldalára

YouTube csatorna

Egy YouTube csatornát üzemeltetünk, amin bizonyos időközönként új anyagokat teszünk elérhetővé, főként keresztény zenei témában.

Tovább a YouTube csatornára